Eladó Német Kft, GmbH

Eladó német cégek adószámmal!  

Irodánk nem csupán németországi cége létrehozásában nyújt segédkezet, hanem kész, már német adószámmal rendelkező NULLÁS cégeket is felkínálunk megvételre. Ha a megrendelő nem tudja kivárni az adószám megérkezését újonnan alapított cégére (ami bizonyos esetekben akár hónapokba is telhet), akkor érdemes egy már az adó szám birtokában lévő vállalkozást felvásárolni. Cégünk GmbH-kat és UG-kat kínál fel az érdeklődőknek, melyek átírása mindössze tíz napot vesz igénybe, és az új tulajdonos már pár napon belül kiállíthatja más uniós államok felé ÁFA-mentes számláit. Az úgynevezett Ready Made cégek átvételekor minden esetben garancialevelet állítunk ki ügyfeleink részére arról, hogy a felvásárolandó cég soha nem folytatott gazdasági tevékenységet, és semmiféle tartozása sincs! Kész céget vásárolni azoknak érdemes, akik EU-s kereskedelem céljával indítanak német vállalkozást, s rövid időn belül ÁFA-fizeti, EU-s számmal rendelkező cég tulajdonába szeretnének jutni. Mindazok, akik német területen kívánnak tevékenykedni, s nem fontos nekik az EU-s szám, azok számára megfelelő az új német cég alapítása is.

Eladó GmbH-k 6.000 Eurótól + átírási költség + székhely díj
Eladó UG 4.500 Euró + átírási költség + székhely díj

Az átírási költség hozzávetőlegesen 6-800 euró egy tulajdonos esetén, több tulajdonos esetén magasabb közjegyzői költséggel kell számolni (kb. 150 Euró pluszköltség minden további személy esetében). Virtuális székhelyszolgáltatást kinálunk Németországban, Berlinben minden ügyfelünknek. Cégvásárláskor javasolt a cég székhelyét  ugyanott hagyni, ugyanis így megtörténhet a cégátírás rövid idő alatt, ha közben székhelyet is változtat a cég, akkor az további egy-két hetet jelent még. 

Az eladó KFT-k adatait előre ki nem adjuk, csakis a cégnevet közöljük, az adószámot helyben a berlini irodánkban mutatjuk be az ügyfeleinknek, akik leellenőrizhetik, azt, s később visszajöhetnek az átírás végett. Irodánk minden általunk alapított, és értékesített céghez GARANCIALEVELET ad, amiben garantáljuk, hogy az értékesített cég soha nem dolgozott, adóssága nincs!Ezen Ready Made-ek német adószámmal rendelkeznek, az EU-s adószámot már az új tulajdonos nevére regisztráljuk, ami pár napot vesz csak igénybe.

Bizonyos esetekben előfordul, hogy a megrendelőnek régebbi alapítású, pár éves cégre van szüksége. Ügyfeleink megbízhatnak minket ilyen cégek felkutatásával, közbenjárunk az átírási procedúra lebonyolításában, de ezekért már nem tudjuk vállalni a felelősséget, csakis a saját tulajdonunkban lévő cégekért garantálunk! Egy több éves GmbH vételi ára azonban jóval magasabb, mint egy friss alapítású cégé.

Ahhoz, hogy egy létező céget lefoglaljanak ügyfeleink, előlegre van szükségünk, mivel ezt fenn kell tartanunk a megrendelőnek ebben az esetben. Az előleg összege 100 Euró, amit vagy banki átutalással küldhetnek el nekünk ügyfeleink, vagy személyesen bevihetik ezt az összeget a budapesti cégalapítós jogász partnerünk irodájába a XVIII. Ker. Aranyeső utca 8 szám alatti irodába. Munkavállalással kapcsolatos részletek itt.

Kérjük, érdeklődjön kollégánknál az eladó német cégek felől, s kérjen ajánlatot! Tudja meg, mi a cégalapítás menete Németországban leírásunkból.


Contact

Lépjen kapcsolatba irodánk magyarul beszélő munkatársával, ha kész céget szeretne vásárolni. Kérje most listánkat az eladó német cégekkel

Kapcsolat